مختلط چت – چت روم مختلط چت – چت مختلط – چت روم فارسی

مختلط چت یا همان مختلط چت برترین چت فارسی زبانان است همچنین این چت فارسی یکی از قسمت های مهم سایت بزرگ تفریحی میهن چت نیز می باشد جهت ورود به این چت فارسی میتوانید از تیتر زیر اقدام نمایید همچنین مختلط چت دارای نظارت شبانه روزی و مدیریت تخصصی می باشد این چت روم دارای امکانات بسیار بالا و اسکرپیت بروز جهانی می باشد که محیطی مثل تلگرام و امن دارد

جهت ورود به یا مختلط چت اینجا کلیک کنید

مختلط چت بهترین چت روم فارسی زبان با محیط بسیار صمیمی و جذاب
مختلط چت بهترین چت روم فارسی زبان با محیط بسیار صمیمی و جذاب

نبرد کربلا جنگی بود که در دهم محرم ۶۱ هجری قمری (برابر ۱۳ اکتبر ۶۸۰ میلادی) اتفاق افتاد. روز نبرد به عاشورا مختلط چت نیز معروف است. این نبرد میان سپاه کم‌تعداد حسین بن علی و سپاه اعزامی از سوی یزید در نزدیکی محلی به نام کربلا درگرفت. دلیل یزید بن معاویه برای جنگ، بیعت نکردن حسین بن علی با او بود. دلیل حسین بن علی نیزخطر اردبیل چت نابودی اسلام توسط یزید چت روم موبایل عدم بیعت کسی مثل او با کسی مثل یزید و نیز حکومت و زمامداری یزید بن معاویه را غیرشرعی و غیرقانونی می‌دانست که بر خلاف پیمان صلححسن مجتبی و معاویه بن ابی‌سفیان به شکلی مورثی به یزید اول رسیده بود

چت روم مختلط چت یکی از بهترین سایت های سرگرمی برای تمام ایرانیان

حسین بن علی روز دوم محرم به کربلا رسید و روز سوم عمر بن سعد با ۴۰۰۰ نفر در کربلا اردو زد. در روز هفتم محرم آب را بر حسین بن علی و همراهانش بستند و در نهم محرم، شمر با ۴۰۰۰ نفر و نامه‌ای از طرف عبیدالله بن زیاد وارد کربلا شد، او در این نامه به عمر بن سعد دستور داده بود با حسین بن علی بجنگند و او را بکشد و اگر این کار از دست او برنمی‌آید، فرماندهی را به شمر واگذارد. روز دهم محرم سپاهیان حسین بن علی و عمر سعد در مقابل هم قرار گرفتند. به روایت ابومخنف تعداد سپاه حسین ۳۲ سواره نظام و ۴۰ پیاده و به روایت محمد باقر چهل و پنج سوار و صد نفر پیاده بود. در مقابل او سپاه عمر بن سعد با حدود ۳۰۰۰۰ نفر قرار داشت. جنگ آغاز شد و حسین و یارانش کشته شدند. پس از جان باختن حسین، سپاه عمر بن سعد سر ۷۲ تن از لشکریان حسین به علاوه سر علی‌اصغر فرزند شش‌ماهه اش را بر بالای نیزه‌ها گذاشتند. علی اصغر از شدّت تشنگی در حال مرگ بود مختلط چت و وقتی حسین از سپاه شمر برای وی درخواست آب کرد حرمله علی اصغر را با تیری سه شعبه کشت. همچنین بر اجساد کشتگان اسب تاختند. افرو چت خیمه‌ها تاراج و در نهایت آتش زده شد و در نهایت سپاه عمر بن سعد اجساد کشتگان کربلا را در بیابان رها کرد و این اجساد پس از سه روز توسط قبیله بنی‌اسد دفن شدند. پس از رویداد کربلا تعدادی از زنان و کودکان وابسته به سپاه حسین بن علی، اسیر و زندانی شده و با گذراندن آن‌ها از بازار و مکان‌های شلوغ آن‌ها را مورد اهانت قرار دادند آنان را به شام محل زمامداری یزید بن معاویه فرستادند.

از دیدگاه مسلمانان کشته شدگان در نبرد کربلا شهید تلقی می‌گردند. پس از این نبرد حسین بن علی ملقب به لقب سیدالشهداء سرور و آقای همه شهیدان گردید. هر ساله شیعیان، علویان و شماری از اهل‌سنت و مذاهب دیگر ۱۰ روز نخست ماه محرم هر سال با برگزاری مراسم‌های سوگواری از آن واقعه یاد می‌کنند. عزاداری‌ها با رسیدن روز دهم عاشورا به اوج خود می‌رسد. هر چند به لحاظ نظامی ابعاد این نبرد بزرگ نبوده‌است اما اثر اعتقادی و سیاسی بزرگی داشته‌ است. نبرد کربلا یک واقعه تاریخی و اساسی در سنت و رسم شیعیان و تاریخ این مذهب محسوب می‌گردد. این درگیری هر ساله و به تناوب با برگزاری یادمان‌ ها و عزاداری‌ها روایت و حکایت می‌شود. این رویداد از یک سو سبب تضعیف مشروعیت سیاسی حکومت بنی امیه شده‌است. به‌طوری‌که پس از آن قیام‌های فراوانی با شعار خونخواهی حسین بر ضد آن حکومت رخ داد و در نهایت منجر به سقوط آن شد.

از سوی دیگر نقشی چشمگیر بر هویت اجتماعی و اعتقادی شیعیان طی سده‌ های مختلط چت بعد تا به امروز داشته‌است. شیعیان معتقد هستند فداکاری حسین بن علی و رسالت نبرد کربلا به فرمان الهی بوده‌است و این رخداد تاریخی را لازمه بیدار شدن و آگاه شدن امت اسلامی و توقف غصب خلافت مسلمین به وسیله یزید می‌دانند.

کربلا نامی است که هر مسلمانی با شنیدن آن منقلب می شود؛ جایی که حرم امام حسین (ع) را در خود ارومیه چت جای داده و یکی از محبوب ترین اماکن مذهبی دنیا به شمار می رود. در این بخش از سایت لحظه آخر قصد داریم این شهر را به طور کامل به شما کاربران گرامی معرفی نماییم.

کربلا معلی یکی از شهرهای جنوبی کشور عراق است که با مساحت حدودی ۵۲۸۰۰ کیلومتر مرکز استان کربلا به حساب می آید. بر اساس سرشماری های صورت گرفته جمعیت این شهر بالغ بر ۱ میلیون نفر بوده و دین مردم آن اسلام و مذهب آن ها شیعه می باشد. مردم این شهر به زبان عربی و کردی تکلم می کنند و واحد پول آن دینار است. آب و هوای این شهر در اغلب اوقات سال گرم می باشد. از آن جایی که در کربلا هیچ فرودگاه بین المللی وجود ندارد، زائران باید از طریق شهرهای اطراف خود را به این مکان برسانند. فاصله بغداد از کربلا حدود ۱۰۰ کیلومتر می باشد. 
کربلا را از ثروتمندترین شهرهای عراق می دانند که مهم ترین منبع درآمد آن از طریق امپراطور چت زائران و همچنین مختلط چت فروش خرما تامین می شود. این شهر متشکل از دو بخش کربلا قدیم و کربلا جدید است که حرم مطهر امام حسین و حضرت ابوالفضل در بخش قدیم آن واقع شده اند. در این شهر زیارتی حدود ۱۰۰ مسجد و ۲۵ مدرسه دینی وجود دارد. شهر کربلا در طول تاریخ مورد تعرض های فراوان قرار گرفته است اما همان گونه که می دانید یکی از مهم ترین رخدادهای تاریخ در سال ۶۱ قمری در این شهر به وقوع پیوست؛ نبرد کربلا سبب شهادت شیعیان زیادی گشته که در راس آن ها حسین بی علی و عباس بن علی قرار دارند. این شهر هرساله در ماه های محرم و صفر و به ویژه ایام اربعین مملو از عاشقان اهل بیت می شود که برای عزاداری و عرض ارادت راهی این شهر مذهبی می شوند. 

دل چت ، چت فارسی ، میهن چت ، مختلط چت ، پرشین چت ، چت مختلط
دل چت ، چت فارسی ، میهن چت ، مختلط چت ، پرشین چت ، چت مختلط

  کربلا یکی از پرجمعیت ترین شهر های کشور عراق می باشد که به واسطه ی حضور حرم امام حسین اهواز چت و حضرت عباس سالانه زائران زیادی را میپذیرد.جمعیت این شهر در حدود ۵۷۲۳۰۰ می باشد.

واقعه کربلا یا واقعه عاشورا نبرد امام حسین(ع) و یارانش در کربلا با سپاه کوفه است. واقعه کربلا در دهم محرم سال ۶۱ قمری و به دنبال بیعت‌نکردن امام حسین(ع) با یزید رخ داد که به شهادت آن امام و یارانش و نیز اسارت اهل بیتش انجامید.

واقعه کربلا دلخراش‌ترین واقعه در تاریخ اسلام دانسته شده است؛ از این‌رو شیعیان اواز چت بزرگترین مراسم عزاداری خود را در سال‌روز آن برگزار می‌کنند و به سوگواری می‌پردازند.

مختلط چت – چت مختلط – پرشین چت – ناز چت – میهن چت – فارسی چت – مختلط چت

واقعه کربلا با مرگ معاویه بن ابی‌سفیان در 15 رجب سال ۶۰ قمری و شروع حاکمیت فرزندش یزید آغاز شد و با بازگرداندن اسیران کربلا به مدینه پایان یافت. حاکم مدینه تلاش کرد از امام حسین برای یزید بیعت بگیرد؛ از این‌رو حسین بن علی برای گریز از بیعت، شبانه از مدینه خارج شد و به طرف مکه حرکت کرد. در این سفر، خانواده امام حسین، شماری از بنی‌هاشم و برخی از شیعیان او را همراهی می‌کردند.

امام حسین(ع) حدود چهار ماه در مکه ماند. در این مدت نامه‌ های دعوت اهالی کوفه به دست او رسید. امام برای اطمینان از محتوای نامه‌ها مسلم بن عقیل را به سمت کوفه و سلیمان بن رزین به سمت بصره فرستاد. با وجود احتمال ترور امام حسین (ع) در مکه به دست عاملان یزید و نیز دعوت کوفیان و تایید سفیر امام از درست بودن دعوت کوفیان، امام در ۸ ذی‌الحجه راهی کوفه شد.

امام پیش از رسیدن به کوفه از پیمان‌ شکنی کوفیان باخبر شد و پس از برخورد با سپاه حر بن یزید ریاحی به مختلط چت سمت کربلا رفت و در آنجا با لشکر عمر بن سعد روبه‌ رو شد که عبید الله بن زیاد، آن را به سمت امام فرستاده بود. دو سپاه در 10 محرم معروف به روز عاشورا با هم جنگیدند. پس از آن که امام حسین و یارانش شهید شدند لشکریان عمر بن سعد، با اسب بر بدن آنان تاختند. همچنین در مختلط چت عصر روز عاشورا سپاه یزید به خیمه‌های امام حسین حمله کرد و آنها را آتش زد و سپس بازماندگان ایسان چت امام را به اسارت برد. امام سجاد (ع) که به علت بیماری درگیر جنگ نشده بود و حضرت زینب(س) در میان اسیران بودند. سپاهیان عمر بن سعد سرهای شهیدان را به نیزه زدند و به همراه اسیران به کوفه نزد عبیدالله بن زیاد و از آنجا به شام نزد یزید بردند.

بدن شهدای کربلا پس از رفتن سپاه عمر سعد توسط اهالی قبیله بنی اسد شبانه به خاک سپرده شد.

منزلگاه‌ های کاروان امام حسین (ع) از مکه به سمت کوفه به این ترتیب است: ۱. بستان بنی عامر، ۲. تنعیم (تصرف کاروانی که بحیر بن ریسان حمیری کارگزار یزید در یمن از صفایا –غنایم برگزیده- به شام می‌فرستاد)، ۳. صفاح (ملاقات حضرت با فرزدق شاعر)، ۴. ذات عرق (ملاقات حسین(ع) با بشر بن غالب و نیز با عون بن عبدالله بن جعفر…)، ۵. وادی عقیق، ۶. غمره، ۷. ام خرمان، ۸. سلح، ۹. افیعیه، ۱۰. معدن فزان، ۱۱. عمق، ۱۲. سلیلیه ۱۳ . مغیثه ماوان، ۱۴.نقره، ۱۵. حاجر (فرستادن قیس بن مسهر به کوفه)، ۱۶. سمیراء، ۱۷. توز، ۱۸. اجفر (برخورد حسین(ع) با عبدالله بن مطیع عدوی و نصیحت او به حسین(ع) برای بازگشت)، ۱۹. خزیمیه، ۲۰. زرود (پیوستن زهیر بن قین به کاروان حسین(ع) و دیدار با فرزندان مسلم و اطلاع از شهادت مسلم و هانی)، ۲۱. ثعلبیه، ۲۲. بطان، ۲۳. شقوق، ۲۴. زباله (اطلاع از شهادت قیس و پیوستن گروهی به حسین(ع) از جمله نافع بن هلال)، ۲۵. بطن عقبه (ملاقات حسین (ع) با عمرو بن لوزان و نصیحت او به حسین(ع) برای بازگشت)، ۲۶. عمیه، ۲۷. واقصه، ۲۸. شراف، ۲۹. برکه ابومسک، ۳۰. جبل ذی حسم (برخورد حسین(ع) با سپاه حر بن یزید ریاحی)، ۳۱. بیضه (خطبه معروف حسین(ع) برای یاران خود و حر)، ۳۲. مسیجد، ۳۳. حمام، ۳۴. مغیثه، ۳۵. ام قرون، ۳۶. عذیب (مسیر کوفه از عذیب به قادسیه و حیره بود، اما حسین(ع) راه را عوض کرده و در کربلا فرود آمد)، ۳۷. قصر بنی مقاتل (ملاقات حسین (ع) با عبیدالله بن حر جعفی و ردکردن دعوت حسین(ع) برای یاری)، ۳۸. قطقطانه، ۳۹. کربلا -وادی طف- (روز دوم محرم سال ۶۱ هجری ورود امام به کربلا).

امام در هر منزل برای جذب افراد یا روشن‌کردن ذهن‌ها تلاش می‌کرد؛ از جمله در ذات عرق، شخصی با نام بشر بن غالب اسدی به امام رسید و اوضاع کوفه را آشفته توصیف کرد. حضرت سخن او را تأیید کرد. آن همدان چت شخص از امام حسین(ع) درباره آیه «یوْمَ نَدْعُو کُلَّ أُنَاس بِإِمَامِهِم پرسید. حضرت فرمود: «امامان دو دسته‌اند: دسته‌ای که مردم را به هدایت می‌خوانند و گروهی که به ضلالت دعوت می‌کنند. کسی که امام هدایت را پیروی کند به بهشت می‌رود و کسی که امام ضلالت را پیروی کند، وارد جهنم می‌شود.  بشر بن غالب با امام همراه نشد؛ ولی بعدها او را دیدند که سر قبر امام حسین(ع) گریه می‌کند و از یاری‌نکردن حضرت، اظهار پشیمانی می‌کند.

در منطقه ثعلبیه نیز فردی به نام ابوهرّه ازدی به امام رسید و علت سفر را یاسی چت جویا شد. حضرت فرمود:امویان مالم را گرفتند، صبر کردم. دشنامم دادند، تحمّل نمودم. خواستند خونم را بریزند، گریختم.‌ای ابوهره! بدان که من به دست فرقه‌ ای باغی(سرکش) کشته خواهم شد و مختلط چت خداوند مختلط چت لباس مذلّت را به طور کامل به تن آنان خواهد پوشاند و شمشیری بُرنده بر آنان حاکم خواهد کرد؛ کسی که آنان را ذلیل سازد.

ورود امام به کربلا

بیشتر منابع، در گزارش‌ های خود از روز پنج شنبه، دوم محرّم سال 61ق، به عنوان یزد چت روز ورود امام حسین(ع) و یارانش به کربلا یاد کرده‌اند اما دینوری، مورخ قرن سوم قمری، روز ورود امام به کربلا را روز چهارشنبه، اول محرم ذکر کرده است.

وقتی که حُر به حسین(ع) گفت «همین جا فرود‌ آی که فرات نزدیک است حسین(ع) فرمود: «نام اینجا چیست؟ گفتند: کربلا. امام فرمود اینجا جایگاه کَرْب (رنج) و بَلاست. پدرم هنگام حرکتش به سوی صفین، از اینجا گذشت و من با او بودم. ایستاد و از نام آن را پرسید. نامش را به او گفتند. پس فرمود: «اینجا، جایگاه فرود آمدن مَرکب‌ هایشان و جایگاه ریخته شدن خون‌هایشان است گیلان چت موضوع را پرسیدند. فرمود کاروانی از خاندان محمد ص اینجا فرود می‌آیند.سپس امام حسین فرمود: «اینجا، جایگاه مَرکب‌ها و خیمه‌گاه ما و قتلگاه مردان‌ ما و جای ریخته شدن خون‌هایمان است  آنگاه فرمان داد که بارهایشان را در آنجا فرود آوردند.

نقل شده پس از منزل گرفتن در کربلا، امام حسین(ع) فرزندان و برادران و اهل بیتش را جمع کرد و به آنان نگاهی کرد و گریست؛ سپس فرمود: خداوندا بدرستی که ما عترت و خاندان پیامبرت محمد(ص) هستیم که از شهر و دیارمان اخراجمان کردند و پریشان و سرگردان از حرم جدمان رسول خدا(ص)] بیرون شدیم و بنی امیه به ما تعرض کردند؛ خدایا پس مرند چت حق‌مان را از آنان بگیر و ما را برابر ظالمان یاری ده مختلط چت پس رو به اصحاب کرده فرمود:

پس از آن امام، زمین کربلا را که چهار میل در چهار میل وسعت داشت، از ساکنان آنجا به شصت هزار درهم خرید و ریحان چت با آنان شرط کرد که مردم را به سوی قبرش راهنمایی کنند و از زائرانش سه روز پذیرایی کنند

حر بن یزید ریاحی نامه‌ای به عبیداللّه بن زیاد نوشت و او را از فرود آمدن حسین(ع) در این سرزمین با خبر ساختدر پی این نامه، عبیداللّه نامه‌ای خطاب به حسین(ع) نوشت:«امّا بعد،‌ای حسین از فرود آمدنت در کربلا با خبر شدم؛ امیرمؤمنان -یزید بن معاویه- به من فرمان داده که لحظه‌ای چشم بر هم ننهم و شکم از غذا سیر نسازم تا آن که تو را به خدای دانای لطیف ملحق ساخته یا تو را به پذیرش حکم خود و مختلط چت حکم یزید بن معاویه وادار نمایم. والسّلام

نقل شده حسین(ع) پس از خواندن این نامه، آن را به کناری پرتاب کرد و فرمود: «قومی که رضایت خود را بر رضایت آفریدگارشان مقدّم بدارند رستگار نخواهند شد.» پیک ابن زیاد به حضرت(ع) عرض کرد: یا ابا عبدالله مهسان چت پاسخ نامه را نمی‌دهی؟ امام حسین(ع) فرمود: «پاسخش عذاب دردناک الهی است که به زودی او را فرا می‌گیرد.» پیک نزد ابن زیاد بازگشت و سخن حضرت را به او بازگفت. عبیدالله نیز دستور تجهیز سپاه برای جنگ با حسین(ع) را داد.

مختلط چت ، چت مختلط ، پرشین چت ، چت روم ، میهن چت ، فارسی چت
مختلط چت ، مختلط چت ، پرشین چت ، چت روم ، میهن چت ، فارسی چت

عمر بن سعد روز سوم محرم، به همراه چهار هزار نفر از مردم کوفه وارد کربلا شد درباره چگونگی آمدن عمر بن سعد به کربلا گفته شده: عبیدالله بن زیاد، عمر بن سعد را فرمانده چهار هزار تن از کوفیان کرده و به او دستور داده بود به ری و دَستَبی رفته با دیلمیانی که بر این منطقه چیره شده بودند، مبارزه کند. عبیداللَّه، فرمان حکومت ری را نیز به نام ابن سعد نوشته و او را به سمت فرمانداری این شهر برگزیده بود. پسر سعد به همراه مختلط چت یاران خود در منطقه‌ ای در بیرون کوفه به نام حمام اعین اردو زد. او برای میانه چت رفتن به ری آماده می‌شد که چون امام حسین(ع) به سوی کوفه حرکت کرد ابن زیاد، به عمر بن سعد دستور داد به جنگ امام حسین(ع) برود و پس از فارغ شدن از آن، به سوی ری حرکت کند. ابن سعد جنگ با امام حسین(ع) را خوش نمی‌داشت. ازاین‌رو از عبیدالله خواست ناز چت تا او را از این کار معاف بدارد؛ اما ابن زیاد معافیت او را منوط به پس دادن حکومت ری کرد

 عمر بن سعد چون اصرار عبیدالله بن زیاد را دید، رفتن به کربلا را پذیرفت و با سپاهش به سمت کربلا حرکت کرد و فردای روزی که امام حسین (ع) در نینوا فرود آمده بود، به آن جا رسید

عمر بن سعد پس از آمدن به کربلا، خواست پیکی سوی امام بفرستد تا از او بپرسد برای چه به این سرزمین آمده است و چه می‌خواهد؟این کار را به عزره بن قیس احمسی و دیگر بزرگانی که نامه دعوت به آن حضرت(ع) نوشته بودند، پیشنهاد کرد؛ اما آنان از انجام این کار خودداری کردند اما کثیر بن عبدالله شعیبه پذیرفت و به سوی اردوگاه امام حسین حرکت کرد. چون فارسی چت ابوثمامه صائدی نگذاشت کثیر همراه با سلاح خود نزد حسین (ع) برود بی‌نتیجه پیش عمر بن سعد بازگشت

پس از بازگشت کثیر بن عبداللَّه، عمر سعد از قره بن قیس حنظلی خواست تا نزد امام حسین(ع) برود و او پذیرفت. حسین(ع) در جواب پیام عمر سعد به قره فرمود: «مردم شهرتان به من نامه نوشتند که بدین جا بیایم. اکنون اگر مرا نمی‌خواهند باز می‌گردم.» عمر سعد از این پاسخ شاد شد پس نامه‌ای به ابن زیاد نوشت و او را از سخن حسین(ع) آگاه کرد  عبیدالله بن زیاد فدرال چت در جواب نامه عمر سعد، بیعت حسین(ع) و یارانش با یزید را خواست

در هفتم محرم، عبیدالله بن زیاد در نامه‌ای به عمر بن سعد، خواستار بسته شدن آب به روی امام حسین(ع) و یارانش شد. چون نامه به دست عمر بن سعد رسید، به عَمْرو بن حَجّاج زُبَیْدی فرمان داد تا با پانصد سوار به کنار شریعه فرات برود و مانع دسترسی حسین(ع) و یارانش به آب شود.

در برخی منابع نقل شده پس از بسته‌شدن آب و شدت‌گرفتن تشنگی، امام حسین(ع) فلش چت برادرش عباس را با سی سوار مختلط چت و بیست پیاده به همراه بیست مشک به طلب آب فرستاد. آنان شبانه در حالی که نافع بن هلال بَجَلی با پرچم در پیشاپیش گروه در حرکت بود، به راه افتادند و خود را به نهر فُرات رساندند. عمرو بن حجّاج که مأمور حراست از فرات بود به مقابله با یاران امام حسین (ع) برخاست. گروهی از یاران حسین(ع) مشک‌ های آب را پر کردند و مختلط چت گروهی دیگر از جمله ابوالفضل(ع) و نافع بن هلال مشغول جنگ شدند و از آنان در برابر هجوم دشمنان محافظت می‌کردند تا بتوانند آب را به سلامت به خیمه‌ها برسانند یاران حسین (ع) موفق شدند آب را به خیمه‌های حسین(ع) برسانند

شمر بن ذی الجوشن بعد از ظهر روز پنجشنبه نهم محرم سال ۶۱ق پس از نماز عصر، نزد عمر بن سعد رسید و مختلط چت پیغام ابن زیاد را به او رساند عمر بن سعد به شمر گفت: من خود عهده‌دار این کار خواهم بود

چت مختلط – مختلط چت – چتروم – پرشین چت – ناز چت – میهن چت – سایت سرگرمی

بنا به یک روایت، شمر و طبق روایتی دیگر عبدالله بن ابی المحل، برادرزاده ام البنین، از ابن زیاد قم چت برای فرزندان ام البنین امان نامه گرفته بودند عبدالله، امان نامه خود را توسط غلامش به کربلا فرستاد و خود پس از ورود به کربلا، متن آن را برای فرزندان ام البنین خواند؛ اما آنها مخالفت کردند بنا به روایت دیگر، شمر امان نامه رامسر چت را به کربلا آورد و به نزد عباس(ع) و برادرانش برد اما عباس(ع) و برادرانش همگی امان نامه را رد کردند

 به گفتهشیخ مفید شمر گفت: ای خواهرزادگان من، شما در امانید. آنها پاسخ دادند: خدا تو را و امانت را لعنت کند، ما را امان می‌دهی و فرزند رسول خدا(ص) بی‌امان است؟

عصر تاسوعا عمر بن سعد ندا داد:‌ ای لشکریان خدا سوار شوید و بشارت دهید پس لشکریان سوار شدند و به سوی اردوگاه امام حرکت کردندوقتی حسین (ع) از نیت دشمن آگاه شد به برادرش عباس فرمود اگر می‌توانی آنها را راضی کن که جنگ را تا فردا به تأخیر اندازند و امشب را به ما مهلت دهند تا با خدای خود راز و نیاز کنیم و نماز بگزاریم. خدا می‌داند ققنوس چت که من نماز و تلاوت قرآن را بسیار دوست می‌دارم عباس نزد سپاهیان دشمن رفت و آن شب را از آنان مهلت خواست. ابن سعد با مهلت یک شبه موافقت نموددر این روز، خیمه‌های امام حسین(ع) و اهل بیت و یارانش محاصره گردید.

تجدید پیمان یاران امام حسین

امام حسین (ع) در اوایل شب عاشورا، یاران خود را جمع کرد و پس از حمد و ثنای خداوند خطاب به آنان گفت مختلط چت «به گمانم این، آخرین روزی است که از سوی این قوم مهلت داریم آگاه باشید که من به شما اجازه (رفتن) دادم. پس همه با خیال آسوده بروید که بیعتی از من بر گردن شما نیست. اینک که سیاهی شب شما را پوشانده آن را مَرکبی برگیرید و بروید». در این هنگام ابتدا اهل بیت امام و سپس یاران امام هر یک در سخنانی حماسی، اعلام وفاداری کردند و بر فدا کردن جان خویش در دفاع از امام تأکید کردند. منابع تاریخی و مقاتل برخی از این سخنان را ضبط کرده‌اند

پس از اظهار وفاداری یاران حسین(ع)، او به اردوگاه برگشت و وارد خیمه زینب(س) شد. نافع بن هلال مختلط چت در بیرون خیمه منتظر حسین (ع) نشسته بود که شنید حضرت زینب (س) به حسین(ع) عرض کرد آیا شما یارانتان را آزموده‌اید؟ از این نگرانم که آنان نیز به ما پشت کنند و در هنگامه درگیری شما را تسلیم دشمن کنند. حسین(ع) در پاسخ فرمود به خدا سوگند این‌ ها را امتحان کرده‌ ام و آنان را مردانی یافتم که سینه سپر کرده‌اند به گونه‌ای که مرگ را به گوشه چشمان‌ شان می‌ نگرند و به مرگ کازرون چت در راه من چنان شیرخواره به سینه مادرش انس دارند. نافع هنگامی که احساس کرد مختلط چت اهل بیت امام حسین (ع) نگران وفاداری و استقامت اصحاب هستند نزد حبیب بن مظاهر رفته و با مشورت او تصمیم گرفتند با همراهی بقیه اصحاب به حسین (ع) و اهل بیت ایشان اطمینان دهند که تا آخرین قطره خون از ایشان دفاع خواهند کرد

حبیب بن مظاهر، یاران حسین (ع) را ندا داد تا جمع شوند سپس به بنی هاشم گفت به خیمه‌های خویش باز گردند؛ بعد رو به اصحاب کرد و آن چه را که از نافع شنیده بود بازگو کرد. همگی گفتند به آن خدایی که بر ما منت نهاد که در این جایگاه قرار بگیریم اگر انتظار فرمان حسین(ع) نبودیم اکنون با شتاب بر آنان حمله می‌کردیم تا جان خویش را پاک و چشم را روشن سازیم حبیب به همراه اصحاب با شمشیرهای کشیده و یک صدا به نزدیک حرم اهل بیت (ع) رسیده و گفت: «ای حریم رسول خدا (ص) این شمشیر های جوانان و جوانمردان شماست که به غلاف نخواهد رفت تا این که گردن بدخواهان شما را بزند. این نیزه‌های پسران شماست سوگند یاد کرده‌اند که آن را تنها در سینه کسانی که از دعوتتان سر بر تافته‌ اند فرو برند.

پیادگان تحت امر شمر بن ذی‌الجوشن، حسین (ع) را احاطه کردند؛ ولی همچنان کاشان چت پیش نمی‌آمدند مختلط چت و شمر آنها را به حمله تشویق می‌ کرد مختلط چت شمر به تیراندازان دستور داد امام را تیرباران کنند از فراوانی تیرها بدن امام پر از تیر شد حسین(ع) عقب کشید و آنان در برابرش صف بستند جراحات وارده و خستگی حسین (ع) را به شدت کم توان کرده بود. ازاین‌رو ایستاد تا اندکی استراحت کند.

در این هنگام، سنگی به پیشانی‌اش اصابت کرد و خون از آن جاری شد. همین که امام خواست با لبه پیراهن،(با دستمال یا پارچه ای خون صورتش را پاک کند، تیر سه‌شعبه و مسمومی به سویش پرتاب شد و بر قلبش نشست مالک بن نُسَیر، با شمشیر، چنان ضربتی بر سرِ حسین (ع) زد که بند کلاه‌خود امام، پاره شد

 مردی به نام زرعه بن شریک تمیمی نیز ضربتی سخت به شانه چپ امام زد. سنان بن انس نخعی هم تیری به گلوی او زد. سپس صالح بن وهب جعفی (به نقلی سنان بن انس) پیش آمد و چنان با نیزه بر پهلوی حسین(ع) زد که با گونه راست از اسب به زمین افتاد.

چت مختلط بهترین چت فارسی همچنین این چتروم یکی از بخش های داخلی میهن چت می باشد
چت مختلط بهترین چت فارسی همچنین این چتروم یکی از بخش های داخلی میهن چت می باشد

شمربن ذی الجوشن با گروهی از سپاهیان عمر سعد از جمله سنان بن انس و خولی کرمان چت بن یزید اصبحی، به سوی حسین (ع) آمدند. شمر آنان را به تمام کردن کار حسین (ع) تشویق کرد اما کسی نپذیرفت. او به خولی دستور داد تا سر حسین (ع) را جدا کند. وقتی خولی وارد گودال قتلگاه شد دست و بدنش لرزید و نتوانست این کار را انجام دهد. شمر و به نقلی سنان بن انس از اسب پیاده شد و سر حسین (ع) را جدا کرد و به دست خولی داد

پس از آنکه سنان بن انس، سر امام را به خولی داد. سپاهیان عمر سعد هر چه خوزستان چت را که حضرت به تن داشت غارت کردند. قیس بن اشعث و بحر بن کعب، لباس‌  اسود بن خالد اودی نعلین‌ جمیع بن خلق اودی شمشیر اخنس بن مرثد عمامه بجدل بن سلیم انگشتر و عمر بن سعد، زره آن حضرت را ربودند.

پس از شهادت حسین (ع) سپاه دشمن به خیمه‌ها هجوم بردند و آنچه بود به غنیمت دریا چت گرفتند. آنان در این امر بر یکدیگر سبقت می‌رفتند شمر به قصد کشتن امام سجاد (ع) همراه گروهی از سپاهیان وارد خیمه‌ گاه شدند که زینب (س) مانع این کار شد. به نقلی دیگر برخی از سپاهیان عمر بن سعد به این امر اعتراض کردند عمر بن سعد دستور داد زنان حرم را در چادری جمع کردند و تعدادی را بر محافظت آنان گماشت مختلط چت

به دستور عمر بن سعد اجساد لشکریان کوفه دفن شدند؛ اما پیکرهای حسین(ع) و یارانش دزفول چت بر زمین ماند یازدهم محرم یا سیزدهم محرم را زمان دفن شهدای کربلا بیان کرده‌ اند بنابر برخی اقوال، پس از بازگشت عمر بن سعد و یارانش جماعتی از بنی‌اسد که در نزدیکی کربلا منزل داشتند، به صحنه کربلا وارد شدند و در موقعی از شب که ایمن از دشمن بودند بر امام حسین (ع) و یارانش نماز گزاردند و آنان را دفن کردند بنابر نقلی بدن امام حسین (ع) با حضور امام سجاد (ع) به خاک سپرده شد

جهت ورود به گلشن چت نیز میتوانید از این صفحه اقدام به ورود کنید